گروه کوهنوردی آوا
گزارش صعود به قلل ایران

اطلاعیه / قابل توجه مسئولین بخش های جستجو و نجات استان‌ها انعقاد تفاهم نامه همکاری فدراسیون با سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر واژه کوهستان یا قبرستان: شاهوار ۱۷.۱۲.۹۷ یخ نوردی دره هملون ۲۸.۱۰.۹۷ گاوبینی ۲۱.۱۰.۹۷ گاوبینی ۲۱.۱۰.۹۷ نجفدر به هاره قسمت سوم تصاویر نجفدر به هاره قسمت دوم تصاویر نجفدر به هاره قله برج ۱۰.۶.۹۷ تصاویر قله پاشوره ۲۲.۴.۹۷ دوره نجات فنی دهمین جلسه کمیسیون ایمنی ارتفاعات شمالی تهران برگزار شد خط الراس ریزان.پرسون.اندار.۹۷۰۳۰۱۸ مصوبات نهمین جلسه کمیسیون ایمنی ارتفاعات شمال تهران: دهمین شماره گاهنامه «صعود» منتشر شد مصوبات هشتمین جلسه کمیسیون ایمنی ارتفاعات شمال تهران


«قیچی ساز» ۱۳ تایی شد!

«قیچی ساز» ۱۳ تایی شد!

 بنا بر تماس  دقایقی پیش «عظیم‌قیچی‌ساز»، این کوه‌نورد توانمند کشورمان موفق شد امروز پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ساعت ۱۳:۳۰ ظهر به وقت محلي (۱۲:۱۵به وقت ايران) ؛ قله‌ی ۸۰۱۳ متری «شیشاپانگما» در «تبت» را صعود کند. 

این کوه‌نورد تبریزی با این موفقیت شمار قله‌های ۸ هزارمتری صعود شده‌اش را  به عدد ۱۳ رساند و تنها با صعود به قله‌ی «لوتسه» می‌تواند به عنوان اولین ایرانی نام خود را در باشگاه ۸‌هزاری‌های جهان که تنها ۳۱ نفر عضو دارد، ثبت نماید.

وی این صعود را به همه هم‌وطنان تبریک گفت و اعلام کرد؛ در حال حاضر در کمپ ۳ به سر می‌برد و به زودی به ارتفاعات پائین تر بازخواهد گشت.

لازم می‌دانیم این موفقیت ارزشمند را به وی، خانواده‌ی محترمش و جامعه‌ی کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی کشور صمیمانه تبریک عرض نمائیم.

 




نویسنده : روابط عموی گروه آوا تاریخ : جمعه 12 ارديبهشت 1393

ایبوپروفن از علائم کوه‌زدگی جلوگیری می‌کند:

 

 

ایبوپروفن از علائم کوه‌زدگی جلوگیری می‌کند:


انجمن پزشکی کوهستان ایران: کوه‌زدگی مشکلی است که نه تنها برای کوه‌نوردان، بلکه برای افرادی که به ارتفاعات سفر می‌کنند نیز مشکلاتی همچون خسته‌گی و سرگیجه ایجاد می‌کند. محققان تلاش می‌کنند تا بدون درمان بر این مشکلات غلبه کنند اما گاهی اوقات مصرف قرص اجتناب ناپذیر است.

 تحقیقات انجام شده در دانشگاه استمفوردبریج نشان داده است که بعضی از داروهای بدون نسخه می‌توانند مشکل ارتفاع زدگی را در ورزشکاران برطرف کنند. جزئیات این تحقیق در "‌تاریخچه پزشکی فوری" چاپ شده است.

 دکتر گرانت لیپمن می‌گوید که کوه‌زدگی با سر درد، خسته‌گی، سرگیجه، حالت تهوع و کم اشتهایی همراه است. تحقیقات اخیر وی سعی در این دارد تا راهی برای جلوگیری از این مشکل پیدا کند. ایبوپروفن داروی بدن نسخه ای است که برای جلوگیری از تورم و به عنوان مسکن استفاده می‌شود. ورزشکاران به دلیل ضد تورم بدون این دارو با آن آشنا هستند.

 در مطالعات دکتر لیپمن 86 مرد و زن ورزشکار مورد بررسی قرار گرفتند. کوه‌زدگی مشکل اساسی برای کوه نوردان است. کوه‌زدگی باعث ایجاد مشکلات طولانی مدت می‌شود و تورم مغزی نیز ایجاد می‌کند.

 لیپمن می‌گوید: ایبوپروفن راهی برای جلوگیری از کوه‌زدگی است و می‌تواند به ده ها میلیون نفر که هر ساله به ارتفاعات سفر می‌کنند کمک کند. افراد مورد بررسی در تحقیقات به ارتفاعات رفتند وهر روز میزان ایبوپروفن مصرف کردند، بررسی‌ها نشان داد که در 69 درصد موارد علائم کوه‌زدگی کاهش یافته است. هنوز کاملا مشخص نیست که چرا کوه زدگی ایجاد می‌شود، تنها دلیلی که برای آن مطرح است، کمبود هوا و اکسیژن کافی است.

 داروهایی برای کوه زدگی وجود دارند مانند دکستامتازون و استازولامید که عوارض زیادی دارند، دکستامتازون باعث بالا رفتن قند خون، هذیان‌گویی، افسردگی و بی‌خوابی می‌شود، استازولامید باعث ایجاد حالت تهوع، سرگیجه و خستگی می‌شود که بیشتر شبیه همان کوه زدگی است.

 لیپمن می‌گوید : ایبوپروفن دارویی است که راحت قابل دسترسی است. ایبوپروفن اگر شش ساعت قبل از صعود خورده شود، موثر خواهد بود، در حالی که استازولامید را باید از یک روز قبل مصرف کرد. البته مصرف بیش از حد ایبوپروفن نیز مناسب نیست زیرا باعث مشکلات گوارشی و کلیه می‌شود.

 



:: موضوعات مرتبط: آسیب ها و درمان، ،

نویسنده : روابط عموی گروه آوا تاریخ : جمعه 12 ارديبهشت 1393

دربندسر به سی چال.5.2.93

به نام خالق کوهها 

هرکس راهی کوهستان شود، می‌داند که سفرش می‌تواند بی‌بازگشت باشد،

اما آنها که کوهستان را تجربه کرده‌اند، می‌دانند که در آن فضا چیزی نهفته است که نمی‌توان از آن دل کند.

در هر صعود می توان یک درس فلسفی یاد گرفت.

 

برنامه: دربندسر به سی چال.5.2.93

همنوردان : هادی احمدی ، امیر مهدی کیا ، علی عسگری ، پرویز مقدم ، اسماعیل جعفرپور ، اکبر عظیمی ، رحمان رفیقی  ، رفیقی 

خانم : عرب گل

گزارش تصویر برنامه دربند سر

بعد رسیدن به جاده شمشک، دیزین ،متوجه شدیم بعلت ریزش سنگ جاده را بسته اند.تصمیم گرفتینم از مسیر روستای دربند سر به طرف قله سی چال صعود کنیم

.ساعت 7:30 حرکت را آغاز کردیم  ساعت 9:45 برای صرف صبحانه توقف کردیم.و ساعت 14بعد از برف کوبی سنگین در شیب بسیار تند به خط الراس رسیدیم .ابر سیاه و خطرناکی به طرف ما در حال حرکت بود و با توجه به وجود آن ابر و مسیر پر از برفی که در پیش  داشتیم، از ادامه صعود انصراف داده و مسیر جاده ی که به طرف دربند سر می رفت را درپیش گرفتیم.ساعت 16 به کنار ماشینها رسیده بعد از صرف ناهار و استراحت سوار خودرو شده ه طرف تهران حرکت نمودیم.

جای همه دوستانی که نبودند واقعا خالی بود.

بامید صعودهای زیبای دیگر در کنار همه دوستان عزیز

برای دیدن بقیه عکسها ادامه مطلب را ببینید

cze

cze

cze

cze

 



:: موضوعات مرتبط: بهار93، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : روابط عموی گروه آوا تاریخ : پنج شنبه 11 ارديبهشت 1393

صعود به قله آمادابلا، هیمالیا

 

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام
کپی کارت ملی وصفحه اول شناسنامه
دو قطعه عکس پرسنلی
(با تشکر روابط عمومی گروه کوهنوردی بهمن)

omid copy.jpg



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

نویسنده : روابط عموی گروه آوا تاریخ : شنبه 6 ارديبهشت 1393

برنامه : پیمایش مسیر روستای هاشمک(گیلاوند) به چنداب(گرمسار)29/1/93

در آغوش كشيدن كوه به معناي سير در نشانه هاي توحيدي آفريدگار هستي است .

 

به كوه مي رويم تا موحدانه به سيماي پرهيبت و پر ابهت كوه بنگريم

و به نوعي هيمنه و هيبت آفريدگار كوه را تجربه كنيم .

 

 

برنامه : پیمایش مسیر روستای هاشمک(گیلاوند) به چنداب(گرمسار)29/1/93

منطقه : جاده فیروزکوه روستای هاشمک

راهنما هادی احمدی

سرپرست : بیژن و کمک سرپرست علی عسگری

همنوردان :

آقایان اسماعیل جعفرپور ، امیر مهدی کیا ، پرویز مقدم ، اکبر عظیمی ،عباس صادق زاده ، محسن کشاورز وو گروه کوهنوردی هرابرز

همنورد کوچک محمد احمدی 

cze

cze

cze

 

 

ساعت6 صبح از سه راه تهرانپارس به طرف جاده فیروزکوه حرکت کردیم و بعد از گیلاوند ، ساعت 7:30 به تابلوی روستای هاشمک می رسیم.مسیر را به سمت روستا ادامه می دهیم ، بعد از عبور از روستای هاشمک ، جاده خاکی را ادامه مسیر داده ، تا به قبرستان می رسیم.در آنجا از خودرو پیاده شدیم . بعد از ونرمش به طرف جنوب حرکت خود را اغاز کردیم.

 

cze

cze

 

ساعت 8:30 برای صرف صبحانه توقف کردیم و بعد به طرف غرب ادامه پیمایش دادیم.ساعت 13:30 در کنار ابشخور ونوکنی قنات سیاه آفتاب ایستادیم و ساعت 14:30 دوباره به طرف جنوب غرب ادامه دادیم بعد از عبور از دره ها و مسیرهای زیبا به ساعت  18 به روستای بهرود رسیدیم.و سوار ماشین شده و ساعت 22 به تهران رسیدیم.

cze

cze

 

جای همه عزیزان که نبودند واقعا خالی بود از همه دوستانی که در این برنامه زحمت کشیدند بسیار ممنونم.

 

  ادامه مطلب را ببینید



:: موضوعات مرتبط: بهار93، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : روابط عموی گروه آوا تاریخ : دو شنبه 1 ارديبهشت 1393

برنامه : قله قلعه دختر 22/1/93

آفتاب بر قله کوه می لغزید که پرنده ای از قله پرواز کرد.

بال پرنده چون شعلهء آتش یک لحظه در روشنایی غروب درخشید و

 با چرخی دوباره در تار یکی نهان گشت. 

گویی که هیچ نبود!

آفتاب طلایی در پس قله کبود ، کوه غروب کرد و بر شفق تنها سرخی باقی ماند.

آری ایام می گذرد و حسرت بر دل باقی می ماند.

 

کوه، بلندی بر فراز یک منطقه است، و کوهنوردی به مثابه ی زندگی در این بلندی همچون رودی

 

                    خروشان، پربرکت و جاری در متن حیات انسانی ادامه دارد.

 

 

با عرض پوزش از همه همنوردان عزیز ،که گزارش برنامه با تاخیر اراِیه گردید.

 

برنامه : قله قلعه دختر 22/1/93

منطقه : فشم روستای آهار از مسیر شمالی (ده تنگه)

راهنما هادی احمدی

سرپرست : علی عسگری

همنوردان :

آقایان اسماعیل جعفرپور ، سید احمد حسینی ، پرویز مقدم ، اکبر عظیمی و دوستان گروه کوهنوردی   فاریا(رضا زنگه ،پرویز عبدی،سجاد، مصطفی ،محمد رضا)

خانمها :

فاریا یوسفی ، فرناز فرکیا وسپیده فتحی

 

ساعت6 صبح از سه راه تهرانپارس به طرف آهار حرکت کردیم ساعت 7 به روستا رسیدیم.هوای بسیار خنک و متبوعی داشت که بعلت سردی هوا،هنوز خبری از بیدار شدن درختان نبود و شکوفه ای روی شاخ  درختان دیده نمی شد.ساعت 7:15 به طرف ده تنگه حرکت رو آغاز کردیم.

 

تخریب میحط زیست درفشم روستای آهار

 

بعد از عبور از کوچه باغهای بسیار زیبای آهار با دیدن لودری که در حال باز کردن مسیر برای خودروها بود دلمان را به درد آورد که ظاهرا دیگه باید ،تا چند وقت دیگه بجای این باغها ،مثل بقیه جاها،ویلاهای انسانهای خودخواه و پول داری رو ببنیم.که با خودخواهی تمام بجای درختان در حال رشد است.البته موقع برگشت بیشتر ناراحت شدیم.چون در مسیر برگشت از شکراب،دقیقا همین اتفاق افتاده بود و مسیر زیبای شکرآب ،داره تبدیل به کوچه ویلا میشه،واقعا هیچ کس هم نیست رسیدگی کنه وکسی هم توجهی نمیکنه. واقعا تاریخ و ایندگان راجب ماها وانسنهای اینچنین چی میگن.و جالب اینجاست با هر کس هم صحبت میکنی،جبها حمایت از محیط زیست و طبیعت رو میزنه ،ولی من نمی دونم اینها چه کسانی هستند میان اینجوری گند می زنن به محیط زیست و بجای درختان هر روز یک ویلا از مناطق بکر سر در میاره!!!

خدا بخیر بگذرونه و طبیعت ایران رو از دست چنین افرادی نجات بده. من خواهش می کنم این گزارش و عکسها رو پخش کنید تا شاید یکی جرات پیدا کنه و جلوی این ساخت و ساز ها رو بگیره ولی  می دونم عمرا کسی پیدا بشه.اگر دید سلام من رو بهش برسونید.

 

آپلود عکس رایگان

آپلود عکس رایگان

اینها حاصل تمدن جدیددر کوچه باغهای آهار است.

آپلود عکس رایگان

آپلود عکس رایگان

 

ساعت 8 برای صرف صبحانه در کنار چشمهء زیبا توقف کردیم.ساعت 9 دوبار صعود را اغاز کردیم.ساعت 11 به گردنه و یال قله رسیدیم. که در آن منطقه باد بسیار شدید شد. طوری که به راحتی مانع حرکت ما می شد.طبق پیش بینی سایتهای هواشناسی کوهنوردی ،سرعت باد 30 تا 40 کیلومتر بود.ولی سرعتی بادی که ما دیدیم بیشتر از 60 کیلومتر بود.البته در آن منطقه همیشه باد است ولی اینبار بسیار شدید تر بود.بگونه ای که به راحتی چندیدن بار بنده را با وزن 75 کیلو گرمی به زمین زد و تنها حسن این باد ،این بود که بارندگی نداشت،خلاصه جای همه عزیزان بسیار خالی مسیر یک ساعته تا قله رودو ساعت نیم ، طی کردیم و بعد از صرف ناهار در پشت دیوار قلعه ،به طرف جاده ای که در ضلع جنوبی قله است حرکت کردیم.

 

برای دیدن بقیه عکسها ادامه مطلب را ببینید

 



:: موضوعات مرتبط: بهار93، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : روابط عموی گروه آوا تاریخ : دو شنبه 1 ارديبهشت 1393



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به گروه کوهنوردی آوا مي باشد.